تصویر نمای عقب تویوتا سوپرا هم لو رفت!

تویوتا علاوه بر اینکه یکی از پرفروش ترین خودروی جهان می باشد،به جهت تلاش برای قرار گرفتن در رده ی تولید کنندگانی مانند فراری، پورشه، مک لارن و حتی مرسدس AMG در زمینه ساخت ابر خودروهای سازگار با محیط زیست تلاش می کند.

تکه‌های پازل تویوتا سوپرا A90 در حال پدیدار شدن هستند چراکه تصاویر جاسوسی بی‌شماری از نسخه‌های پیش‌تولیدی این خودرو دیده شده‌اند. حدود دو هفته پیش نیز تصویری از یک خودروی خاکستری‌رنگ منتشر شد که نمای جلوی سوپرای تولیدی بود و حالا هم تصویر دیگری منتشر شده و در آن نمای عقب یک تویوتا سوپرا با رنگ جذاب زرد مشاهده می‌شود.

همانند نمای جلوی سوپرای جدید، نمای عقب هم ما را به یاد کانسپت FT-1 می‌اندازد. البته این بخش کپی خالص از کانسپت یاد شده که در سال 2014 پدیدار گردیده نیست اما به آسانی می‌توان متوجه شباهت‌ها شد. در ادامه مقایسه‌ای شانه‌به‌شانه برای درک شباهت‌ها و تفاوت‌های دو خودرو داریم.

 

تویوتا سوپرا 2020 که کاملاً گیرا به نظر می‌رسد از یک اسپویلر لبه‌ای یکپارچه و دو خروجی اگزوز بزرگ سود می‌برد. این خروجی اگزوزها مه شکن LED مشابه خودروهای فرمول 1 را احاطه کرده‌اند. پره‌های عمودی دیفیوزر نیز باعث تشدید گیرایی خودرو شده و البته فونت بکار رفته برای نوشته‌ی سوپرا در سپر عقب نیز ما را به یاد نسل پیشین بازنشسته شده در سال 2002 می‌اندازد.

اسپویلر عقب تا شدنی کانسپت ظاهراً در مدل تولیدی حذف شده هرچند اگر نسخه‌ی داغ‌تر سوپرا از این قطعه استفاده کند سورپرایز نخواهیم شد. کانسپت FT-1 همچنین دارای ورودی‌های هوایی روی سپر عقب است. چراغ‌ها نیز گوشه‌دار هستند و در کل ظاهر جذابی دارند.

تویوتا سوپرای جدید سرانجام ماه آینده در نمایشگاه خودروی دیترویت معرفی خواهد شد. شاید نسخه‌ی کانورتیبل این خودرو نیز تولید شود اما فعلاً تویوتا نظری درباره‌ی این نسخه نداشته است.